Το ψωμί είναι ένα βασικό είδος τροφίμου, γνωστό και ως "η ουσία της ζωής". Παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι και νερό. Επιπλεόν, το αλάτι και οι διογκωτικοί παράγοντες, όπως είναι η μαγιά και η μαγειρική σόδα είναι συνήθη συστατικά. 

  Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, το μαλακό σιτάρι είναι το πιο κοινό είδος δημητριακού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του. Πέραν του αλεύρου από μαλακό σιτάρι όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλεύρι από άλλα είδη σιταριού καθώς και από σίκαλη, κριθάρι, αραβόσιτο (καλαμπόκι) και βρώμη, δημιουργώνττας έτσι μεγάλη ποικιλία για τους λάτρεις του ψωμιού.

Κεντρικό κατάστημα: Ανδρέα Παπανδρέου 47,  Αμμουδάρα, Ηράκλειο Κρήτης                 2810-259106        info@galletto.gr

 Υποκατάστημα 1: Γεωργίου Παπανδρέου & Καστρινάκη,  Μασταμπά, Ηράκλειο Κρήτης     

Υποκατάστημα 2: Λεωφόρος 62 Μαρτύρων & Παύλου Μελά,  Ηράκλειο Κρήτης              

Αποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.